Další tři zápasy přinesly bodový zisk

21.10.2012 18:10

Sázava- Staré Čívice

3: 1

Potřetí v řadě vyjely čívické fotbalistky k venkovnímu utkání.  Do cesty se jim postavil loňský vítěz soutěže- Sázava. I když čívická sestava nebyla zdaleka kompletní, naše hráčky předvedly velmi dobrý výkon a zejména v prvním poločase hrály s domácím týmem vyrovnanou partii. Za Čívice se prosadila Míša Koubová, která využila přesný centr adresovaný z kopačky Kristy. I přes prohru si čívické fotbalistky vysloužily pochvalu za předvedený výkon a těšily se na příští týden, kdy se konečně ukázaly domácímu publiku.

Staré Čívice- Starý Mateřov

1: 0

První odehrané domácí utkání našich fotbalistek v sezoně 2012/ 2013 přivítalo tradiční derby se Starým Mateřovem. Ačkoliv ani dnes nebyla čívická sestava kompletní, hráčky byly odhodlané nechat na hřišti všechny síly a potěšit přítomné fanoušky první výhrou (když nepočítáme kontumační vítězství se Dvorem Králové). Čívické fotbalistky skutečně bojovaly od první minuty a věřily v zisk tří bodů. Odměnou za jejich snažení byl gól z průběhu prvního poločasu. O ten se postarala nová tvář v týmu Karol Hrbková, která dokonale využila přesnou nahrávku od Míši Koubové a vsítila svůj první gól v dresu Starých Čívic. Nakonec nám tato trefa zajistila první na hřišti vybojované tři body. I když se Mateřov v druhém poločase pokoušel o vyrovnání, čívická parta ubránila veškeré nájezdy a zaslouženě se radovala po dvouletém půstu z výhry nad tímto tradičním soupeřem.

Jehnědí- Staré Čívice

2: 2

K tomuto utkání jely Čívice za velice nepříznivého počasí, avšak konečně v plné sestavě. Na střídačce byly k dispozici čtyři hráčky, které za trvalého deště podporovaly jedenáct statečných v poli. Bohužel úvod utkání našim hráčkám vůbec nevyšel, již ve 12. minutě prohrávaly 2: 0. Nezbývalo než dát hlavy nahoru a poprat se alespoň o vyrovnání. Do konce poločasu se sice stav nezměnil, ale naše fotbalistky několikrát nebezpečně ohrozily domácí brankářku a začaly se probouzet k lepšímu výkonu. Čívické vedení ponechalo do druhého dějství stejnou sestavu a ta se odvděčila parádním výkonem. Prim hrála zejména Monča Johaníková, která poprvé v sezoně nastoupila v útoku a ukázala, kde je její největší zbraň. Nejprve se skvěle zorientovala ve vápně po rohovém kopu a míč uklízela do prázdné brány, 1: 2. O chvíli později předvedla sólo, kdy obešla i domácí golmanku a s jistotou vyrovnala na 2: 2. Čívice poté měly více ze hry, vytvořily si několik dalších skvělých šancí, ale ty zůstaly nevyužity. Na druhé straně nás podržela golmanka Péťa, která dobře mířenou střelu domácí hráčky vytáhla na tyč a zachránila cenný bod. Všechny hráčky zaslouží pochvalu za druhý poločas, ve kterém soupeře přehrály a zaslouženě vyrovnaly. Konečný výsledek byl vzhledem k průběhu celého utkání spravedlivý.

Již tuto neděli přivítají Staré Čívice na svém trávníku soupeřky z Rokytnice. Ani v tomto souboji je nečeká nic lehkého. Pokud předvedou soustředěný a kvalitní výkon od první minuty, mohou pomýšlet na zisk tří bodů. Jestli chcete být u toho, neváhejte a přijďte v 10: 15 k čívickému hřišti podpořit domácí fotbalistky.

Zpět