Čívice vstoupily do nové sezóny „levou nohou“

20.09.2012 12:08

Fotbalistky Starých Čívic přeci jen poskládaly tým pro další třetiligovou sezónu 2012/2013. V týmu došlo k několika změnám, zejména se snížil věkový průměr celého družstva. Po letní přípravě nás čekal první zápas na domácí půdě proti fotbalistkám ze Dvora Králové. Soupeř bohužel nedorazil, a tak STK rozhodlo o kontumaci 3: 0 v čívický prospěch.

Další týden naše hráčky zajížděly do Trutnova, kde je v oslabené sestavě nečekal lehký úkol. Ačkoliv byly Čívice po většinu utkání lepším týmem, musely skousnout překvapivou porážku 2: 1. O jediný gól se postarala útočná dvojice Míša Koubová- Sabina, kdy druhá jmenovaná zakončovala mezi tři tyče. Za předvedenou hru zaslouží čívické fotbalistky pochvalu, nikoliv však za velké množství nevyužitých gólových šancí. Tři nastřelené tyče mluví za vše…

Třetí kolo se odehrálo po předchozí domluvě na hřišti Benecka. S tímto soupeřem náš tým nikdy neprohrál, ale jak se říká, všechno je jednou poprvé. Bohužel i dnes se sešlo několik nepříjemných okolností, které ovlivnily čívickou sestavu. Ta od začátku sezóny nebyla ani v jednom případě kompletní. I v tomto střetnutí jsme byly více než vyrovnaným soupeřem, ovšem útočná síla byla bezzubá. Naproti tomu Benecko využilo k vedoucímu gólu standardní situaci, aby o chvíli později potrestalo chybu naší golmanky. I přes dobrou kombinační hru si čívické fotbalistky připsaly další prohru, tentokrát 2: 0.

Moc si přejeme, aby Staré Čívice již brzy mohly oprášit vítězný pokřik. Kdo ví, třeba se ho dočkáme už v sobotu 22. 9. při dalším venkovním utkání na hřišti silné Sázavy. Probudí se čívická útočná síla? Udrží si obranná řada skvělou formu i do dalších utkání? Podpoří záloha útočné snažení růžového týmu? Doufejme, že na všechny otázky zazní odpověď ANO.

 Po venkovním trojboji čeká Staré Čívice první domácí utkání, které bude ve znamení velkého derby se Starým Mateřovem. Proto neváhejte a přijďte se 30. září v 10:15 podívat na tradiční střetnutí těchto celků.

Zpět